«Το Ευχαριστώ» του Δημάρχου Καρπενησίου σε όσους συμμετείχαν στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Θ
α ήθελα να ευχαριστήσω όλους του πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και τους επαγγελματίες που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Με σύμμαχο τη μεγάλη συμμετοχή, τη δημιουργική διάθεση και τη φαντασία των συμμετεχόντων καταφέραμε όλοι μαζί να οργανώσουμε ένα μεγάλο αποκριάτικο υπαίθριο πάρτι.

Σύλλογοι, επαγγελματίες, μαθητές, γονείς, απλοί πολίτες, ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε στην ενίσχυση του τουρισμού μα πάνω απ’ όλα στη δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας.

Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί με τη συνεργασία, την προσφορά, τη χορηγία, την παρουσία μας μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και του Φουρνά που έδωσαν και αυτοί το παρόν, διοργανώνοντας ξεχωριστές εκδηλώσεις στα χωριά τους.

Η επιτυχία ανήκει στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Και του χρόνου!



[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ «Το Ευχαριστώ» του Δημάρχου Καρπενησίου σε όσους συμμετείχαν στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο