Ο Ορισμός του Ευρυτάνα

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Του Πέτρου Παλάσκα
                                                                      ΟΡΙΣΜΟΣ
 ΠΕΤΡΟΣ Δ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ

«Α
ξιοπρεπείς και αξιόπιστοι, φιλήσυχοι και φιλόξενοι,
νομοταγείς και εργατικοί, σφριγηλοί και μαχητικοί."

ΔΗΛΑΔΗ .... ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ !










[Ο Φουρνιώτης ]

17 Απαντήσεις για... for “ Ο Ορισμός του Ευρυτάνα”

  1. Ανώνυμος says:

    Ορισμός ανθρώπου που αγαπά και σέβεται τον τόπο του

     
  2. Ανώνυμος says:

    όλοι για τον τόπο μας τα ίδια λέμε το ζητούμενο είναι να το δείχνουμε έμπρακτα κι όχι με λόγια

     
  3. Ανώνυμος says:

    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!

     
  4. Ανώνυμος says:

    έτσι κι αλλιώς όταν είμαστε αξιοπρεπείς εμείς φερόμαστε και με αξιοπρέπεια, το θέμα είναι ότι πολλές φορές δυστυχώς δεν υπάρχει αντίκρυσμα ούτε στην ειλικρίνεια ούτε στην σωστή συμπεριφορά

     
  5. Ανώνυμος says:

    Ο ορισμός γενικοποιεί όλο τον Ευρυτανικό πληθυσμό, εγώ πιστεύω ότι παντού τα πάντα. Είναι θέμα παιδείας όλα τα αναφερόμενα από όπου κι αν κατάγεται κανείς. Καλή Πρωτοχρονιά!!

     
  6. Ανώνυμος says:

    H AΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

     
  7. Ανώνυμος says:

    Συμφωνώ γι αυτό κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν μόνοι τους ή κοιτάζουν μόνο να περνούν καλά. Και στις δύο περιπτώσεις έχουν χάσεο το τραίνο. Καλή Χρονιά

     
  8. Ανώνυμος says:

    Το χειρότερο είναι πως κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζονται σαν αξιόπιστοι και ειλικρινείς, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο!!!

     
  9. Ανώνυμος says:

    Ειλικρινής, δεν κρύβεται πίσω από το δακτυλό του, όχι κρυψίνους, αληθινός, όποιος τα κατέχει έχει βρεί την αλήθεια, δηλαδή ΑΝΘΡΩΠΟΣ που σέβεται τον εαυτό του και κατ΄επέκταση τους γύρω του. Είπατε τίποτα?

     
  10. Ανώνυμος says:

    Στην ζωη μας καλο ειναι να υπαρχουν ανθρωποι που να τους αγαπαμε και να μας αγαπανε!!!!να τους στηριζουμε στα καλα και στα ασχημα της ζωης και οχι να τους παραταμε με την πρωτη δυσκολία.υπάρχει άραγε αληθινή αγάπη στις μέρες μας???

     
  11. Ανώνυμος says:

    Ο καθένας μας γνωρίζει για τον εαυτό του αν είναι ειλικρινής κι αν μπορεί να αγαπήσει, υπάρχουν και άνθρωποι που φοβούνται την αγάπη και δεν δέχονται την στήριξη όσο κι αν εμείς το επιθυμούμε. Σεβαστό κι αυτό αν και μη αποδεκτό!!!

     
  12. Ανώνυμος says:

    την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία ή την έχεις ή δεν την έχεις. Το κακό είναι ότι καμμιά φορά αγαπάμε ανθρώπους αναξιόπιστους, αλλά θέμα χρόνου είναι να τους ξεπερνάμε και να πάμε παρακάτω!!!

     
  13. Ανώνυμος says:

    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ!!!!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!

     
  14. Ανώνυμος says:

    παιδιά για θυμήστε μου αξιοπρέπεια είναι να μην εκτιμάς τίποτε ουσιαστικό και αξιοπιστία σημαίνει άλλα να λες κι άλλα να κάνεις? η ειλικρίνεια δεν αναφέρεται πουθενά λόγω απουσίας. Καλή Ανάσταση

     
  15. Ανώνυμος says:

    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΑΝΕΝΤΙΜΑ!!!!

     
  16. Ανώνυμος says:

    ο ενήλικας που θεωρεί ότι παρασύρεται από κάποιον αδυνατεί ο ίδιος να στηρίξει τις επιλογές του, η ειλικρίνεια και η αξιοπρέπεια είναι ανταποδοτικές και μερικοί ωθούν τα πράγματα στο να φύγει κάποιος από κοντά τους όχι ανέντιμα αλλά με πίκρα!!!

     
  17. Ανώνυμος says:

    καλέ τι χαμός από διαλόγους!! παιδιά και η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία είναι θέμα χαρακτήρα και παιδείας ασχέτως πτυχίων. Τελεία και παύλα!!

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο