Κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι και πάλι την Στυλίδα...

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ
τρεχαν και πάλι χθες το απόγευμα τα συνεργία της ΔΕΗ, όταν γύρω στις 18:30 η ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας βυθίστηκε ξαφνικά στο σκοτάδι.
Η διακοπή κράτησε περίπου 45΄ λεπτά, ενώ οι τεχνικοί διαπίστωσαν και πάλι βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της Στυλίδας, που προκάλεσε κουνάβι, όπως και την προηγούμενη φορά.(Διαβάστε την σχετική είδηση).

Η τεχνική υπηρεσία προσπαθεί τώρα να βρει τρόπους να αποτρέψει την πρόσβαση των ζώων στον συγκεκριμένο υποσταθμό, αφού όπως όλα δείχνουν αν δεν το καταφέρει θα έχουμε επανάληψη του φαινομένου, από το οποίο δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε μεγάλες εργοστασιακές μονάδες της περιοχής, κυκλοφοριακό πρόβλημα στη εθνική στον κόμβο όπου υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες και γενικότερα ταλαιπωρεί όλους τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και τους κατοίκους.


[lamiareport ]

0 Απαντήσεις για... for “ Κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι και πάλι την Στυλίδα...”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο