Όταν ο Ηλίας Μαμαλάκης πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π
έρα από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας κρύβεται η άλλη όψη της ζωής, η πραγματική. Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποδεικνύει ότι είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαίσθητος και βοηθάει όσους μπορεί με τον δικό του τρόπο. Ο τηλεοπτικός μας σεφ στον ελεύθερό του χρόνο προσφέρει χαρά, γνώσεις και δημιουργική απασχόληση στις κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως γράφει η Espresso, γυναίκες όλων των ηλικιών περιμένουν πότε θα βγουν από τα κελιά τους για να υποδεχτούν στην αυλή των φυλακών τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος τους παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, δοσμένα με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ο κορυφαίος μάγειρας με τα ιδιαίτερα μαθήματά του προσφέρει μια όαση μέσα στη μουντή καθημερινότητα αυτών των γυναικών, γι' αυτό και η παρουσία του στο σωφρονιστικό ίδρυμα, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα μπορούσε να περάσει.



[zappit ]

0 Απαντήσεις για... for “ Όταν ο Ηλίας Μαμαλάκης πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο