Αναπάντεχη λύση η αγορά χρυσής λίρας;

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
τενό μαρκάρισμα έχουν υποστεί οι τράπεζες εδώ και κάποιες εβδομάδες από διάφορους αβέβαιους καταθέτες με σκοπό την απόκτηση μερικών μασουριών ξεφεύγοντας έτσι από την ανασφάλεια που τους προκαλεί το Κράτος τους τελευταίους ιδιαίτερα " κατοχικούς " μήνες.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην Τράπεζα Ελλάδος αφού η εσπευσμένη ζήτηση έχει αυξηθεί κατά 58% δημιουργώντας έτσι σοβαρούς προβληματισμούς στην Κυβέρνηση και δημιουργώντας μια αίσθηση ανησυχίας που σε κάθε περίπτωση ενδείκνυται να προκαλέσει όλο και περισσότερο ενδιαφέρων.

Τυχεροί στάθηκαν όλοι αυτοί που μέσα στο 2009 έσπευσαν για την αγορά λιρών αφού η τιμή πώλησης δεν ξεπερνούσε τα 167,6 € περίπου με κέρδος 60% ενώ λόγω της αυξημένης ζήτησης τον τελευταίο μήνα η τιμή ήταν 231,6 € με την κορύφωση να πλησιάζει αύξηση του 15% και με την τιμή να κυμαίνετε στα 265,5 €.

Απαραίτητη προσκόμιση το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας για την αγορά έως και 10.000 € ενώ για αγορά λιρών 10.000 € και πάνω απαραίτητο είναι το εκκαθαριστικό.



[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αναπάντεχη λύση η αγορά χρυσής λίρας;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο