Γιορτή γαστρονομίας με χωριάτικες πίτες αναβίωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φουρνά

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α
τμόσφαιρα γιορτής η αναβίωση εθίμου με σκοπό να γευτούν οι παραβρισκόμενοι διάφορες παραδοσιακές πίτες πρόσφερε ο Σύλλογος Γυναικών Φουρνά τo Σάββατο 30/6/ 2011 στην Πλατεία του Χωριού.

Οι Δημότες αλλά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές πίτες του χωριού και να γλυκαθούν από τα διάφορα κεράσματα του Συλλόγου.
Οι νεότερες είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν φύλλο με την βοήθεια των πιο έμπειρων γυναικών του Συλλόγου και να αρκεστούν σε συμβουλές και κόλπα μαζί με καλοπροαίρετα πειράγματα.

Το παρόν στο ραντεβού του Συλλόγου έδωσαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα. Κέλη Μπουρδάρα, ο κ. Χούπας εκ μέρους του κ. Καραμπά, ο κ. Λάπας εκ μέρους του κ. Μπακογιάννη, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, κ.λ.π.

Αναμνήσεις σκόρπισε με την χαρακτηριστική φωνή της η Δασκάλα κα. Ρίτσα Σαψάλη Μπαλάσκα που με τα λεγόμενά της έδωσε μια άλλη διάσταση στη Γιορτή, ενώ το χορό άρχισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου όπου και συνεχίστηκε μέχρι και τις πρωινές ώρες.


 Συνεχίζει ακούραστα ο κ. Γιώργος Χαλιάσος να δίνει το παρόν με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.






Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Σύλλογο και στην Πρόεδρό του κα. Γεωργία Γκαρίλα που εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά τους πάντες.







[Ο Φουρνιώτης ]



2 Απαντήσεις για... for “ Γιορτή γαστρονομίας με χωριάτικες πίτες αναβίωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φουρνά”

  1. greecelands says:

    Καλημερα Κοντα σου μια απλη στιγμη κι ενα σου γελιο φτανει, τον ποιο μεγαλο ευτυχή του κοσμου να με κανει.

     
  2. Ανώνυμος says:

    ωπ είναι και σύντεκνοι στην παρέα? Κρήτη πανέμορφη, μία χώρα μόνη της με λεβέντες και μπεσαλήδες ανθρώπους χαιρετώ σας.

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο