Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
το Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης, όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ ύστερα από σύσκεψη. Τρία φιλικά θα δώσουν εκεί οι Αρκάδες.

Με το τέλος του μήνα που διανύουμε, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα πρέπει να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση, καθώς στις 11 Ιουλίου προγραμματίστηκε να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο γήπεδο του συλλόγου και την επομένη οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 13 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στις 17 οι Αρκάδες θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 31 Ιουλίου, όπως αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ έπειτα από σύσκεψη.

Μάλιστα, εκεί θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων ένα με τον Παναιτωλικό στις 23 του επόμενου μήνα. Τέλος, από την 1η Αυγούστου η ομάδα της Τρίπολης θα επιστρέψει στη βάση της, όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις.


[gazzetta ]



0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο