Έφθασε στο Καρπενήσι η Εθνική Νέων

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 21 Μαΐου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
το Καρπενήσι έφτασε σήμερα η αποστολή της Εθνικής όπου ξεκινά την πρώτη φάση της προετοιμασίας της, που αφορά τη φυσική κατάσταση της ομάδας, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων στη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία θα λάβει χώρα στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο. Το camp ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου

Οι αθλητές που έχουν κληθεί:

1 ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

2 ΤΖΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

3 EΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

4 ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

5 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

6 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

7 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

8 ΚΟΥΡΟΥΜΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

9 ΠΙΤΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

10 ΛΟΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 9:00-11:00 8: 11ΤΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 9:00-11:00 8 12ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΝΘ

13 ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΝΘ

14 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

15 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΕΡΩΠΟΣ

16 ΔΕΛΗΜΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ 9:00-11:00 17 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΟΚ

18 ΚΟΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΕΚ

19 ΣΥΓΓΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΕΚ

20. ΖΑΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΕΑΣ



Ο Κώστας Τσαβδαρίδης, προπονητής της Εθνικής Νέων δηλώνει:

«Μετά τις δυο μέρες όπου οι αθλητές έκαναν όλα τα εργαστηριακά τεστ ήρθαμε στο Καρπενήσι όπου ήδη ξεκινήσαμε την α΄ φάση της προετοιμασίας μας εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων στη Θεσσαλονίκη (17-30/7). Η φάση αυτή περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την ημέρα ενώ στόχο έχει κάθε αθλητής με βάση τον εργαστηριακό έλεγχο που προηγήθηκε στην Θεσσαλονίκη να δουλέψει πάνω στις δικές τους αδυναμίες ενώ ταυτόχρονα στο πρόγραμμα προβλέπεται ανάπτυξη τεχνικοτακτικής σε ατομικό και τμηματικό επίπεδο, ανάπτυξη δύναμης και βελτίωση αερόβιας ικανότητας.
Στο καμπ συμμετέχουν και κάποιοι αξιόλογοι αθλητές από την εθνική εφήβων όπως ο Ζαχάρης, Γρηγοριάδης, Πίττος. Γενικότερα η λογική μας είναι πως πρέπει να ανταμείβουμε τους αθλητές που προσπαθούν και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να διεκδικήσουν» .



[supermatch ]



0 Απαντήσεις για... for “ Έφθασε στο Καρπενήσι η Εθνική Νέων”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο