Συνεχίζει στην ΔΕΥΑΚ ως λογιστής ο κ. Μυρισιώτης Χρήστος

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 14 Μαΐου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
τον ίδιο λογιστή ανατέθηκε τελικά ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου για την τήρηση των βιβλίων και των στοιχείων της ΔΕΥΑΚ για το έτος 2011.
Η σύμβαση έργου που είχε υπογράψει η επιχείρηση με τον λογιστή κ. Μυρισιώτη Χρήστο για τη χρήση 2010 έληξε στις 31/12/2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου, προτείνει την υπογραφή νέας ετησίας σύμβασης με τον παραπάνω λογιστή από 1-1-2011 έως 31-12-2011, για την τήρηση των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησης, αφού η επιχείρηση δεν διαθέτει στο υπάρχον προσωπικό της λογιστή και το ότι έχει εγγραφεί στον εγκεκριμένο Προϋπολογισμό της επιχείρησης στον ΚΑ 61.00.06 ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΛΟΓΙΣΤΩΝ) το ποσό των 8.000,00 ευρώ μετά από διαλογική συζήτηση.

[Ο Φουρνιώτης ]



0 Απαντήσεις για... for “ Συνεχίζει στην ΔΕΥΑΚ ως λογιστής ο κ. Μυρισιώτης Χρήστος”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο