Γλανίδια Ευρυτανίας στο φούρνο
Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 16 Απριλίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο Συνταγές απο την Ευρυτανία . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας
«Υ
λικά
1 κιλό γλανίδια καθαρισμένα,
2 μεγάλες τομάτες κομμένες σε
κύβους,
2 σκελίδες σκόρδο,
1 φύλλο δάφνης, άνηθο, λάδι,
λεμόνι, αλατοπίπερο και ρίγανη
τριμμένη,
1 κιλό πατάτες κυδωνάτες
κομμένες.
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα τα καθαρισμένα ψάρια. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί στρωμένο με φύλλα μαρουλιού.
Βάζουμε τις πατάτες γύρω από τα ψάρια και περιχύνουμε με το μίγμα.Ψήνουμε για μιάμιση ώρα σε μέτριο φούρνο, στους 180ο.
[Ο Φουρνιώτης ]
λικά
1 κιλό γλανίδια καθαρισμένα,
2 μεγάλες τομάτες κομμένες σε
κύβους,
2 σκελίδες σκόρδο,
1 φύλλο δάφνης, άνηθο, λάδι,
λεμόνι, αλατοπίπερο και ρίγανη
τριμμένη,
1 κιλό πατάτες κυδωνάτες
κομμένες.
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα τα καθαρισμένα ψάρια. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί στρωμένο με φύλλα μαρουλιού.
Βάζουμε τις πατάτες γύρω από τα ψάρια και περιχύνουμε με το μίγμα.Ψήνουμε για μιάμιση ώρα σε μέτριο φούρνο, στους 180ο.
[Ο Φουρνιώτης ]
0 Απαντήσεις για... for “ Γλανίδια Ευρυτανίας στο φούρνο”
Αφήστε μια απάντηση
Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.