Ποτό Βατόμουρο Ευρυτανίας
Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο Συνταγές απο την Ευρυτανία . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας
Υ
λικά
1 πιάτο βαθύ βατόμουρα,
1 λίτρο κονιάκ,
¾ κιλό ζάχαρη,
1 ξύλο κανέλλα,
1 γαρύφαλλο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε γυάλα και την αφήνουμε στον ήλιο ένα μήνα.
Στη συνέχεια στραγγίζουμε, σουρώνουμε και βάζουμε το ποτό σε μπουκάλια καλά
κλεισμένα.
[Ο Φουρνιώτης ]
λικά
1 πιάτο βαθύ βατόμουρα,
1 λίτρο κονιάκ,
¾ κιλό ζάχαρη,
1 ξύλο κανέλλα,
1 γαρύφαλλο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε γυάλα και την αφήνουμε στον ήλιο ένα μήνα.
Στη συνέχεια στραγγίζουμε, σουρώνουμε και βάζουμε το ποτό σε μπουκάλια καλά
κλεισμένα.
[Ο Φουρνιώτης ]
0 Απαντήσεις για... for “ Ποτό Βατόμουρο Ευρυτανίας”
Αφήστε μια απάντηση
Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.