Ποτό Ευρυτανίας με άνθη νεραντζιάς

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
1 κιλό και 300 γραμ.ούζο,
2 φλιτζάνια τσαγιού άνθη
νεραντζιάς,
1 κιλό ζάχαρη,
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό.

Εκτέλεση

Βάζουμε μέσα σε μία γυάλα το ούζο και τα λουλούδια. Τα αφήνουμε 8 ημέρες στον
ήλιο. Δένουμε τη ζάχαρη σε παχύ σιρόπι και το ρίχνουμε στη γυάλα. Ανακατεύουμε
καλά και το αφήνουμε ακόμη 2 ημέρες στον ήλιο. Στη συνέχεια, το σουρώνουμε
και το φυλάμε σε μπουκάλια καλά κλεισμένα. Εάν θέλουμε προσθέτουμε και λίγη
βανίλια για περισσότερο άρωμα.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ποτό Ευρυτανίας με άνθη νεραντζιάς”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο