Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του δήμου Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Τ
ην Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος χορός του δήμου Καρπενησίου στο «ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ». Αν και η χοροεσπερίδα έγινε πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές, πολλοί ήταν αυτοί που άδραξαν την ευκαιρία του καθιερωμένου ξεφαντώματος της Τσικνοπέμπτης, αλλά και του χορού της νέας δημοτικής αρχής και παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Ωστόσο, ακόμη και στην εορταστική αυτή εκδήλωση του δήμου το κακό κλίμα που δυστυχώς υπάρχει με την μείζονα αντιπολίτευση οδήγησε στο να μην παραβρεθεί ούτε η πρόεδρος της ΚΕΠΠΑΔΗΚ κ. Μαρία Πάζιου ούτε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Καρφής, κάτι που στιγμάτισε ο δήμαρχος στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην αρχή της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Καρπενησίου και αφού χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλό Τριώδιο, ήρθε η ώρα του Βασίλη Παπαδογιώργου με την ορχήστρα του να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει το κοινό.
Πολλοί ήταν αυτοί που επιδόθηκαν σε επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων με το χορευτικό, όμως, συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου να κερδίσει άξια το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σουλιώτης, Θανάσης Φέγγος, Χρήστος Γεννιτσαρόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Κώστας Καρβέλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ταξιάρχης Σκλαπάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας κ. Νίκος Παυλέτσης, ο υποδιευθυντής κ. Νίκος Πολύζος, ο διοικητής της Ασφάλειας Καρπενησίου κ. Χρήστος Μουτσώκος, ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Ιωάννης Ράπτης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Καραγιάννης, τοπικοί επιχειρηματίες και αρκετοί πολίτες.
Ο αποκριάτικος χορός τη νέας δημοτικής αρχής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Ο Gummy Bear
και οι μικροί μας φίλοι
Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν συντροφιά με τον αγαπημένο όλων Gummy Bear. Γνωστά τραγούδια του πράσινου αρκούδου, ξεσήκωσαν όλους όσους βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Καρπενησίου το Σάββατο το απόγευμα. Φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι διασκέδασαν τα μικρά παιδιά, που έδωσαν ηχηρό «παρών» στην εκδήλωση.


[evrytanika.com ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του δήμου Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο