Ποτό Βύσσινο Ευρυτανίας
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο Συνταγές απο την Ευρυτανία . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας
Υ
λικά
1 κιλό βύσσινο,
1 λίτρο κονιάκ,
½ κιλό ρούμι,
1 πικραμύγδαλο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε γυάλα, κλείνουμε καλά και την αφήνουμε στον ήλιο
για 40 ημέρες. Το κουνάμε συχνά για να λιώσει η ζάχαρη. Το στραγγίζουμε, το
σουρώνουμε και το βάζουμε σε μπουκάλια καλά κλεισμένα.
[Ο Φουρνιώτης ]
λικά
1 κιλό βύσσινο,
1 λίτρο κονιάκ,
½ κιλό ρούμι,
1 πικραμύγδαλο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε γυάλα, κλείνουμε καλά και την αφήνουμε στον ήλιο
για 40 ημέρες. Το κουνάμε συχνά για να λιώσει η ζάχαρη. Το στραγγίζουμε, το
σουρώνουμε και το βάζουμε σε μπουκάλια καλά κλεισμένα.
[Ο Φουρνιώτης ]
0 Απαντήσεις για... for “ Ποτό Βύσσινο Ευρυτανίας”
Αφήστε μια απάντηση
Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.