Ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δεσφίνας "Η Πρόοδος"

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Τ
ο Σάββατο 12 – 02 – 2011 στο κέντρο Εχεδάμεια πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δεσφίνας, χορό για τα 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στα κοινά δρώμενα του χωριού, με την συντροφιά Λαϊκής και Παραδοσιακής ζωντανής μουσικής.
Ο σκοπός του πολιτιστικού συλλόγου ήταν και είναι η πνευματική ανάπτυξη και ηθική καλλιέργεια, η προώθηση του πνεύματος, του πολιτισμού και του ανθρωπιστικού δεσμού μεταξύ των μελών του καθώς και η συμβολή του στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος. Ακόμη ο πολιτιστικός σύλλογος είναι υπεύθυνος για κάποιες εκδηλώσεις που δημιουργούνται στην περιοχή με στόχο την καλύτερη δυνατή διοργάνωσή τους.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δεσφίνας "Η Πρόοδος"”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο