Επίδοξοι «Μaster chef» από την Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Δ
ιακρίσεις και στον χώρο της γαστρονομίας για δύο παιδιά από την Ευρυτανία. Συμμετείχαν στις πιο σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και βραβεύτηκαν για τις δημιουργίες τους.

Για 5η συνεχή χρονιά, ο Παναγιώτης Κίτσιος, ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «FRESH» στο Καρπενήσι, βραβεύθηκε για την προσφορά του στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Ο κ. Κίτσιος, συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας 2011, το οποίο διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, και απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην ατομική καλλιτεχνική παρουσίαση γλυπτού εκθέματος από σοκολάτα.
Παράλληλα, η ομάδα ζαχαροπλαστικής Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην καλλιτεχνική επεξεργασία νεκρής ζύμης, το δεύτερο στην ζαχαρόπαστα, καθώς και έπαινο στην καλλιτεχνική επεξεργασία σοκολάτας.

Εντωμεταξύ, η Αικατερίνη Τσιαμτσούρη, τελειόφοιτος της σχολής μαγειρικής «Le Μonde» και μέλος του Chef Club Ελλάδας, συμμετείχε για πρώτη φορά στην 6η Διεθνή Έκθεση HORECA 2011, και απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην καλλιτεχνική παρουσίαση εκθέματος από τυριά και αλλαντικά.


[http://www.evrytanika.com ]

0 Απαντήσεις για... for “ Επίδοξοι «Μaster chef» από την Ευρυτανία”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο