Μακαρονόπιτα Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
2 φύλλα χωριάτικα,
6 αυγά,
1 πακέτο μακαρόνια Νο 3,
½ κιλό φέτα,
1 λίτρο γάλα,
1 κεσεδάκι γιαούρτι,
¼ κιλό ανθότυρο,
αλάτι , πιπέρι,
λίγο λάδι για το άλειμμα του
ταψιού και 2 κουταλιές βούτυρο
γίδινο ή πρόβειο.

Εκτέλεση
Λαδώνουμε το ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο. Βράζουμε τα μακαρόνια, ταστραγγίζουμε, τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με όλα τα υλικά εκτός απότο βούτυρο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη γέμιση πάνω από το φύλλο μέσα στοταψί. Στρώνουμε το άλλο φύλλο από πάνω και το λαδώνουμε. Βάζουμε πάνω στοφύλλο το βούτυρο και το αλείφουμε. Ψήνουμε την μακαρονόπιτα σε προθερμασμένοφούρνο στους 200ο βαθμούς για περίπου μία ώρα.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μακαρονόπιτα Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο