Ευρυτανία: Ζυμαρόπιτα με κλωτσοτύρι

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
½ κιλό τυρί φέτα τριμμένη,
½ κιλό αλεύρι από καλαμπόκι,
1ποτήρι γάλα,
½ κιλό κλωτσοτύρι,
5 αυγά,
1 φλιτζάνι βούτυρο,
1κιλό κολοκύθι τριμμένο και
καλά στημένο,
άνηθο ψιλοκομμένο.

Εκτέλεση
Ραντίζουμε το κολοκύθι με το γάλα και το στρώνουμε στον πάτο του ταψιού.Αναμιγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το υπόλοιπο γάλα και τα βάζουμεπάνω από το στρωμένο κολοκύθι. Από πάνω βάζουμε βούτυρο ή γλύνα. Ψήνουμετην πίτα περίπου μία ώρα και τη σερβίρουμε ζεστή.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτανία: Ζυμαρόπιτα με κλωτσοτύρι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο