Παραιτείται το Συμβούλιο του Χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου τέλος του μήνα

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Κ
αραμπάς και Μπακογιάννης θα κληθούν να ορίσουν τις επόμενες ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να μην υπάρξει κενό στην διοίκηση του Χιονοδρομικού.

Ένα από τα άμεσα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους μετόχους του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Α.Ε. είναι ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
Ο λόγος είναι ότι το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο παραιτείται τέλος του μήνα, αφού λήγει η θητεία του.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο, ως θυγατρική της νομαρχιακής εταιρείας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε., από 1-1-2011 -μετά την διάλυση της νομαρχίας βάσει του προγράμματος "Καλλικράτης"- ανήκει πλέον στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι νέοι μέτοχοι της εταιρείας, λοιπόν, πρέπει άμεσα να αποφασίσουν για την νέα διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Για να γίνει αυτό πρέπει να συγκληθεί συμβούλιο των μετόχων, δηλαδή του νέου δημάρχου Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη και του Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Κλέαρχου Περγαντά.
Ως αποκεντρωμένη αυτοδιοικητική δομή που είναι η Ευρυτανία, η σύγκληση των μετόχων θα γίνει από τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, τον σημερινό δήμαρχο κ. Βασίλη Καραμπά.


http://www.evrytanika.com/

0 Απαντήσεις για... for “ Παραιτείται το Συμβούλιο του Χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου τέλος του μήνα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο