Δεν βοηθάμε το ΚΤΕΛ Καρπενησίου ήταν η απάντηση του Υπουργού στον Καρανίκα

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Τ
ην περασμένη Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Χάρη Τσιόκα. Στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας, Σπύρος Σταμούλης.

Η συνάντηση κράτησε λιγότερο από 15 λεπτά, και απέβη... άκαρπη. "... Από μας δεν υπάρχει τίποτα. Προσπαθήστε μόνοι σας να γίνετε ανταγωνιστικοί", τους είπε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου. Ωστόσο, τους εξήγησε ότι μέσω του ΕΣΠΑ ίσως υπάρξει επαναλειτουργία του προγράμματος "Συν-Κοινωνία", το οποίο μπορεί να χρηματοδοτήσει δρομολόγια των ΚΤΕΛ.

Άλλωστε το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα μέσω του ΚΠΣ και μάλιστα για 14 μήνες πλήρους λειτουργίας όλων των προβλεπόμενων δρομολογίων εισέπραξε 900.000 ευρώ. Πλέον, με την αύξηση του ΦΠΑ, των καυσίμων και του κόστους ζωής, δεν φτάνουν ούτε 1 εκατ. ευρώ το 14μηνο μας λέει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Σταμούλης.


http://www.evrytanika.com/article.php?id=7404

0 Απαντήσεις για... for “ Δεν βοηθάμε το ΚΤΕΛ Καρπενησίου ήταν η απάντηση του Υπουργού στον Καρανίκα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο